Bunadsskrin-fra-Berit-Rustebakke.jpg

Berit Rustebakke

Berit Rustebakke maler med akryl og olje på lerret, og også akvarell hvis ønskelig. Maler gjerne etter bilde: hytta, huset, kjæledyret, eller hva du måtte ønske. Utfører også rosemaling, gjerne kombinert med et landskap, eventyrmotiv. Bunadskrin som hører til bunaden din, samt kleshenger, kan også bestilles.

Mer…

 

Favoritt

Biri Tapet

Et eventyr av halm

Mer…

 

Favoritt

Britts-keramikk-Singsas.jpg

Brits Keramikk

Brit Kosberggrind åpnet verksted og utsalg på Bjørgen sommeren 1988. Hun benytter steingodsleire som råmateriale, og dreier elegante bruksting med utgangspunkt i det. Brit legger stor vekt på form, og hun bruker sand som dekor-effekt. Hun modellerer også gjenstander, for eksempel fugler og veggdekorasjoner med skogsmotiver.Brit Keramikk & Kamer Skinn...

Mer…

 

Favoritt

217_duodu_1j.jpg

DUODU

Inspirasjon gjennom maskeneKunsthåndverkerne og designerne Anne Grut Sørum og Rita Nylander har gjennom DUODU skapt et unikt design og særpregede produkter. De designer og strikker personlige plagg i tynn garnkvalitet på bestilling for både kvinner og menn. De utvikler også nye modeller for serieproduksjon som strikkes ved Selbu Husflid.

Mer…

 

Favoritt

580_galleri-uvaer_3j.jpg

Galleri Uvær

På yttersida av Hadseløya i Vesterålen, hvor bølgene slår mot land og Uværshula ligger, finner man Galleri Uvær. Galleriet drives av glass- og billedkunstneren Siv Johansen.   Maleriene til Siv er laget i en blandingsteknikk hvor hun bruker collage sammen med maling.

Mer…

 

Favoritt

GRO-web2.jpg

grokeramikk

Pottemakermester Gro Kjellnes Løvik etablerte seg med eget verksted i 1995. Hun tok mesterbrevet i 2004. grokeramikk lager keramikk til glede og nytte. Her dreies serviser og tilbehør i serier. Her lages fat og andre unika i forskjellige teknikker. Hun lager også produkter på bestilling fra privat- og bedriftskunder.

Mer…

 

Favoritt

462_janne-rennemo-jr-designs-keramikk_3j.jpg

Janne Rennemo JR - Designs Keramikk

Fargerik retrodesign Janne Rennemo (JR Design) arbeider med keramikk og porselen i verkstedet på Tyholt i Trondheim. Produktene er funksjonelle bruksgjenstander med høg kvalitet og unik design. Hun dreier alt for hånd og dekoren er i en fargerik retrodesign, med inspirasjon fra farger og mønstre i Afrika, til de rette...

Mer…

 

Favoritt

Kie-Havsalt.jpg

Kie Sølv

Kirsti Eriksen i Kie Sølv er håndverker fra Lofoten bosatt i Akershus. Hun viderefører den rike vikingkulturen i Skandinavia, med vakre smykker i ringteknikk. Hun lar seg også inspirere av den nordnorske naturen og bruker de enkle, klare og røffe linjene i sitt eget design.

Mer…

 

Favoritt

562_lapper-lys-englefryd_3j.jpg

Lapper, Lys, Englefryd

Marit Andersen liker å eksperimentere med nye og annerledes materialer, og har de siste åra jobbet mye med gjenbruk av utrangert gummislange fra bl.a traktor- og lastebildekk, som får nytt liv i en helt annen form enn tiltenkt. Dette ser du igjen som vesker, smykker, engler og andre pryd- og nyttegjenstander.

Mer…

 

Favoritt

442_lina-lein_3j.jpg

Lina Lein

Dongeri på nytt Lina Lein Hansen jobber med re-design med hovedvekt på dongeri. Hun ønsker å lage klær som varer, og er veldig fasinert av tanken på gjenbruk. Valget av dongeri var helt bevisst: Materialet gir mange muligheter og endrer uttrykk ved bruk og vask. Hvert plagg blir unikt!

Mer…

 

Favoritt

Marianne-Morck-skjort.jpg

Marianne Mørck

Siden oktober 2012, har Marianne viet sitt engasjement til design og produktutvikling for merkevaren MMørck. Målet er å utvikle en rekke kolleksjoner med ulike materialer. Den første kolleksjonen vil bli dominert av skinn og tekstiler vevet i Norge.

Mer…

 

Favoritt

IMG-4927-copy.jpg

marikunst v/Mari Follinglo

Mari Follinglo jobber som billedkunstner og har hatt flere utstillinger. Materialene hun bruker er acryl, eggoljetempera og olje. Hun tar oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Ta gjerne kontakt om du vil se malerier hjemme hos deg, på arbeidsplassen o.l. Mari bringer bilder dit du måtte ønske.

Mer…

 

Favoritt

486_mos-art_3j.jpg

MOS-ART

Variasjoner i akryl Margrethe Oleivsgard Stenslund former alt fra vaser, boller, fat, vår-sommer-høst-vinter og julehjerter, stjerner og diverse skulpturer i akryl/pleksiglass. Alle produktene er håndlaget uten former og vil derfor aldri bli helt like. Hun benytter forskjellige fargestoffer og materialer som lamineres inn i akrylen - alt fra perler, blomster,...

Mer…

 

Favoritt

Neasolv-anheng.jpg

Neasølv

Vakkert og funksjonelt Åse Steiro Johnsen designer og lager smykker og skjeer. Hovedmaterialet er sølv, med innslag av gull, emalje og smykkesteiner. Utfører også tradisjonelt gullsmedarbeid som reparasjoner, omarbeidelser m.m. Hun legger stor vekt på kvalitet og funksjonalitet i sitt arbeid.Neasølv på Facebook

Mer…

 

Favoritt

Halssmykke-solv-skifer-perle.-Nina-Vedeler-Svendsen-Kopi.JPG

Nina Vedeler Svendsen

Smykker i gull, sølv og steiner Nina Vedeler Svendsen har drevet gullsmedverksted fra 1984. Hun designer og håndlager smykker i små serier eller unikater. Sølv, gull og ulike typer smykkesteiner er hennes materialer. Spesialoppdrag og reparasjoner er også en viktig del av virksomheten.

Mer…

 

Favoritt

571_nissefabrikken_3j.jpg

NisseFabrikken

Egenproduserte, håndlagede produkt av ull og tre. Mest filtnisser og ullengler og trefigurer og kroker av vridd vekst.

Mer…

 

Favoritt

Ivar-Fjellstad.jpg

RennebuSmia

Ivar Fjellstad smir produkter på tradisjonell måte. Tilvirker det meste, også produkter etter dine ønsker og mål. Se nettside for større utvalg av arbeider.

Mer…

 

Favoritt

IMG-0549.jpg

Steinar Garberg

Spenning i skulptur

Mer…

 

Favoritt

151_tinemaker-n-_3x.jpg

Tinemaker`n

Tre med humoristisk tilsnittTinemaker`n i Lom er et enmannsforetak bestående av Kjetil Eriksen. Han tilvirker en rekke gjenstander og møbler i tre. Stikkord for produksjonen er gammelt utseende kombinert med nye eller overraskende funksjoner. Tine tilpasset flaske, glass og sigar, og barnestol med plass til potte og dopapir er noen...

Mer…

 

Favoritt

1575.jpg

Tottos Smykkeverksted

Smykker, pynt og restaurering   Smykkeverkstedet lager håndlagde smykker i titan og sølv og sandstøper smykker i messing, bronse og sølv. Gjørtlerverkstedet støper restaureringsdetaljer i messing til museer, fartøyvern og private, som dørvridere, kommodebeslag, seletøybeslag og bunadsdetaljer. Det er Totto Eide som er både smykkemaker og gjørtler.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg