399_atelier-oker-v-kristin-boerresen_3j.jpg

Atelier Oker v/Kristin Børresen

Stemningsfullt Kristin Børresen i Atelier Oker maler bilder i ulike teknikker: akvareller, akryl og blandingsteknikk. Har en stor lidenskap for akvareller. Motivene er svært varierte, fra landskap til mennesker, vaser og blomster. Mest figurativt, men også noe abstrakt. Hun bruker varme farger, og er opptatt av å formidle stemninger.

Mer…

 

Favoritt

405_bine-melby_3j.jpg

Bine Melby

Elegant og eksklusivt Bine designer og produserer elegante og eksklusive klær, smykker og tilbehør med kulturhistorisk forankring og sporbarhet. Hun tar utgangspunkt i pelsskinn fra kulturhistoriske norske husdyrraser, fortrinnsvis storfe og sau.

Mer…

 

Favoritt

BK.jpg

Bjørg kunsthåndverk

Glasskunstner Bjørg Lauvrak har eget verksted og butikk i Arendal, med utsalg av brukskunst og andre produkter i glass – unike gaver til enhver anledning. Hun arbeider også med installasjoner – kunstverk som vises gjennom utstillinger.

Mer…

 

Favoritt

Klokketarn-Torgersen.JPG

Br. Bjørndalsæter Treskjærere

Kunst i treNorges ledende verksted i sitt slag drives av tre brødre, som attpåtil er sjuende generasjons treskjærere. De lager produkter som skap, møbler, utstyr, belysning, eksteriør og interiør. Brødrene Bjørndalseter utfører gjerne spesialoppdrag. De har verksted og utsalg på Oppdal i Sør Trøndelag.

Mer…

 

Favoritt

Saturn-vinglass-8-ulike-farger.jpeg

Cathinka Mæhlum, Lofoten Glass

Glasshytten Låvely Glass ligger i naturskjønne omgivelser i Hasselvika i Rissa kommune på Fosenhalvøya. Deres glass er håndlagde av Låvelys tre faglærte glassblåsere. Alle produktene er av egen design og produseres i eget verksted i Hasselvika.

Mer…

 

Favoritt

Sorte-belter-Daltinn.jpg

Daltinn

Tinn for en hver anledning Etter 18 års jobbing med anleggsmaskiner avsluttet Rolf Egil Krog den karrieren. I 1990 begynte han med tinnstøping og ledelse av Dal-Tinn. Han har vært eneeier siden 1993. For Krog har Daltinn blitt en livsstil: Han er håndverker og kramkar.

Mer…

 

Favoritt

Kathrine-Elverum-krus.jpg

Dreieriet Keramikk

Kathrine Elverum i Dreieriet Keramikk lager keramikkgjenstander for hånd; hun lager det meste på dreieskiva, men modellerer også. Produktene hennes er lette og tynne, og har god funksjonalitet. Hver og en ting har sitt eget særpreg og hennes fingeravtrykk.Kathrine bruker steingodsleire, og benytter forskjellige teknikker og virkemidler.

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

884440-456486801094987-2001.jpg

Glasshytta i Vivestad

I indre Vestfold holder Glasshytta i Vivestad hus. Våren 1998 åpnet Anne Ka Munkejord verksted i en typisk bensinstasjon fra 30-tallet. Den gamle bensinstasjonen ble innredet til fine, lyse værelser som rommer vinglass i utsøkt design og lekre farger.

Mer…

 

Favoritt

KeramikkbilderTattAvToveJonassen-017.jpg

goFORM keramikk

Drømmer i leire Beate Lund Kristiansen startet i 1999 med det hun alltid hadde drømt om: å satse på et åpent sinn og skapende hender. Det har resultert i Go Form Keramikk, med verksted og utsalg på Ranheim. I leira fanger Kristiansen øyeblikket så hver gjenstand blir spesiell og særegen.

Mer…

 

Favoritt

IMG-4927-copy.jpg

marikunst v/Mari Follinglo

Mari Follinglo jobber som billedkunstner og har hatt flere utstillinger. Materialene hun bruker er acryl, eggoljetempera og olje. Hun tar oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Ta gjerne kontakt om du vil se malerier hjemme hos deg, på arbeidsplassen o.l. Mari bringer bilder dit du måtte ønske.

Mer…

 

Favoritt

511_marisoem_1j.jpg

MARISØM

Mariann Rogn Lager driver systua MARISØM. Her syr og designer hun dameklær, alt fra kjoler til gode vinterkåper. Hun syr også «Stakk og liv» fra Telemark, samt ball- og brudekjoler. Finner du ikke det du leter etter, kan hun sy på bestilling for deg.Våren 2011 startet tre glade damer...

Mer…

 

Favoritt

Halssmykke-solv-skifer-perle.-Nina-Vedeler-Svendsen-Kopi.JPG

Nina Vedeler Svendsen

Smykker i gull, sølv og steiner Nina Vedeler Svendsen har drevet gullsmedverksted fra 1984. Hun designer og håndlager smykker i små serier eller unikater. Sølv, gull og ulike typer smykkesteiner er hennes materialer. Spesialoppdrag og reparasjoner er også en viktig del av virksomheten.

Mer…

 

Favoritt

P2015513.JPG

Reisa Skinnprodukter

Hilde Marie Lund driver håndverksbedriften Reisa Skinnprodukter i Nordreisa i Nord-Troms. Hun jobber hovedsakelig med duodji produkter (samisk handverk). Produktene består av reinskinn, lakse- og steinbitskinn som hun kombinerer med sølv og swarowski. Hun bruker også selskinn, reveskinn og klede.Reisa Skinnprodukter på Facebook

Mer…

 

Favoritt

297_smykkesmia-v-lise-bugge_3j.jpg

Smykkesmia v/Lise Bugge

Sølvsmykker med allsidig dekor Lise Bugge i Smykkesmia produserer sølvsmykker med mange typer dekor, blant annet gull, stein og forskjellige overflatebehandlinger som oksidering, forgylling, emaljering, filigran, strukturvalsing, siselering og gravering. Designet på smykkene er inspirert av folkekunst, natur og håndarbeidsteknikker.

Mer…

 

Favoritt

520_tinn-per-as_3j.jpg

Tinn-Per AS

Tinn-Per designer og produserer bl.a. suvenirer og interiørartikler i tinn. Sortiment omfatter også knapper, hekter og bunadstilbehør, samt smykker i tinn.

Mer…

 

Favoritt

251_torunn-syversen-dekorasjon-husflid_3j.jpg

Torunn Syversen Dekorasjon&Husflid

Vakkert og behagelig Torunn Syversen driver med strikking, applikasjon og billedvev. Hun er utdannet dekoratør og medlem av Husflids- håndverkerne i Akershus. Strikker og tover luer, votter og pannebånd, broderer og børster slik at de blir myke og behagelige.

Mer…

 

Favoritt

406_towa-design-_3j.jpg

ToWa Design

Utsøkt sølvTove Watnedal lager lekre sølvsmykker i tradisjonelle sølvsmedteknikker. Hun bruker også teknikker som strikking og hekling av sølvtråd. Som dekor benytter hun halvedelsteiner, ferskvannsperler, oksidering og forskjellige overflatebehandlinger. Hun tilbyr både øredobber, armbånd, halskjeder, ringer og brosjer.

Mer…

 

Favoritt

Jorunn-Ygre-Rogne-Yr-Desi.jpg

YR Design

Jorunn Ygre Rogne is a self-taught ceramist running a business called "YR Design". She creates objects in stoneware, using slip decoration; both building the objects by hand and using moulding technique. It is important for her to emphasize the connection between shape and décor in the products, and the hatching effect...

Mer…

 

Favoritt

Human-av-Ovrebo-smykkeverkstad.-Foto-Dieter-Schneider.jpg

Øvrebø Smykkeverkstad

Laga med omtanke - gitt med omtanke Har du sansen for det unike, det spesielle, det som ikkje alle har? Anne Lise Øvrebø legg vekt på å skape smykke som er varige, solide og som gir den heilt spesielle eigargleda.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg