lue-brun-pelsskjerf-gra.JPG

Anette's Design

I Anette Standals nettbutikk finner du nydelige og varme produkter, som hun selv designer og lager, blant annet pelskrager, lammeskinn, strikkede luer og pulsvarmere, hekla puter, smykker, og mye mer.        Hun bruker hovedsakelig materialer fra egne villsauer.

Mer…

 

Favoritt

Arvids-Trekunst.jpg

Arvids Trekunst og Dekorasjon

Tre og rosemaling Arvid Søvik driver en enmannsbedrift,  og tilbyr brukskunst i tre med dreiing og annen treforming: Boller, skåler, skrin, fat/stettfat, kopper, minibarer, dør-, info- og husnummerskilt med håndskårne tall og bokstaver, og mye mer.

Mer…

 

Favoritt

475_atelier-kari-rudi_1j.jpg

Atelier Kari Rudi

Dekorasjoner av naturmaterialer Atelier Kari Rudi lager dekorasjoner av materialer fra naturen og formidler botanisk kulturhistorie. Tilbyr salg og utstillinger fra eget verksted, spesialbestillinger etter ønske. Hun holder foredrag med demonstrasjoner i naturdekorering og kurs for alle nivåer, også dagskurs.

Mer…

 

Favoritt

003.JPG

Bistels brenneri

Lisbeth Vågøy er fasinert av dyr, uttrykket og formene. Hun bruker grov stengodsleire, som egner seg veldig godt til å forme dyr i, og gleder seg over å kunne skape noe fra en klump leire til en «levende» figur.

Mer…

 

Favoritt

579_ellens-butikk-haandarbeidshuset_1j.jpg

Ellens butikk Håndarbeidshuset

Håndfargede stoffer og garn. Eget design på tepper innen sjangeren lappeteknikk. Inspirasjonen er hentet fra den vakre naturen på Sør-Helgeland.

Mer…

 

Favoritt

530_galleri-7622_1j.jpg

GALLERI 7622

Galleri 7622 drives av Heidi Mitsel Bullen. Hun har verksted og galleri i Markabygda, hvor hun lager glasskunst med bullseye kunstglass i teknikken fusing. Varespekteret er fra ørepynt til store fat.

Mer…

 

Favoritt

GRO-web2.jpg

grokeramikk

Pottemakermester Gro Kjellnes Løvik etablerte seg med eget verksted i 1995. Hun tok mesterbrevet i 2004. grokeramikk lager keramikk til glede og nytte. Her dreies serviser og tilbehør i serier. Her lages fat og andre unika i forskjellige teknikker. Hun lager også produkter på bestilling fra privat- og bedriftskunder.

Mer…

 

Favoritt

490_guro-soelvsmed-kbv-produkter-as_1g.gif

guro sølvsmed - Berget det blå

Guro Lerstøl Hopmo har sin egen bedrift og salg utfra verkstedet. Smykkene hun selger er håndlaget i ekte sølv 925S, ingen smykker er helt ­like. Materialer og arbeidsmetoder eksperimenterer hun gjerne med. Det som er i fokus nå, er redesign av både gamle smykker og gammelt sølvbestikk.

Mer…

 

Favoritt

527_herborg-bruland_1j.jpg

Herborg Bruland

Herborg Bruland vever interiørtekstiler, mest i lin eller ull. Hun strikker også enkle plagg i naturmaterialer på maskin. Opprinnelig er hun utdannet faglærer i vev fra Statens lærerskole i forming. Har i en årrekke holdt kurs i vev, både nybegynnere og viderekommere. Ble i 2010 tildelt martnasprisen under Rennebumartnan.

Mer…

 

Favoritt

553_knapstadglass_2j.jpg

Knapstadglass

Kunstglass blåst av Jarle og Camilla Knapstad.

Mer…

 

Favoritt

184_ledaal-teppeveveri_1j.jpg

Ledaal Teppeveveri

Ull rundt juteLandets eneste teppeveveri. Spesialvevde tepper som veves av eget garn framstilt av ull som er surret rundt en kjerne av jute. Lin brukes til renning. Teppene som kan brukes på begge sider, har høy slitestyrke.

Mer…

 

Favoritt

IMG-1725.jpg

Margit Sølland

Med gamle strikketeknikker og forskjellige type materialer har Margit Sølland utviklet en unik design av halskjeder, ermepynt, ringer og brosjer. Som dekor bruker hun både fargerike, sorte og hvite knapper, som er trukket med forskjellige materialer, gamle og nye stoffer som fløyel, silke, blonder m.m. Knappene er også funksjonelle.

Mer…

 

Favoritt

403_nabben-brukskunst-_1j.jpg

Nabben Brukskunst

Fargeglade smykker Nabben Brukskunst startet sin virksomhet i 1990. De produserer unike fargeglade smykker i tre og keramikk. Tresmykkene lages i laminert tre, som gir styrke og en fin dekorativ virkning. Keramikksmykkene er laget i steingods og dekorert med farget leire og glasur.

Mer…

 

Favoritt

Trollheimenring-solv-stein.JPG

Nina Vedeler Svendsen

Smykker i gull, sølv og steiner Nina Vedeler Svendsen har drevet gullsmedverksted fra 1984. Hun designer og håndlager smykker i små serier eller unikater. Sølv, gull og ulike typer smykkesteiner er hennes materialer. Spesialoppdrag og reparasjoner er også en viktig del av virksomheten.

Mer…

 

Favoritt

459_silke-og-soelv_1j.jpg

Silke og sølv

Smykker og veskerTone Bremseth lager smykker i sølv, steiner og perler. Smykkene er i 925 S, etter eget design og gamle mønstre, (kjeder i ”vikingmønster”), og kan ha innslag av ekte steiner og perler, men også krystall og emalje. Serviettringene er i sølv med blondemønster. Selges enkeltvis.

Mer…

 

Favoritt

297_smykkesmia-v-lise-bugge_1j.jpg

Smykkesmia v/Lise Bugge

Sølvsmykker med allsidig dekor Lise Bugge i Smykkesmia produserer sølvsmykker med mange typer dekor, blant annet gull, stein og forskjellige overflatebehandlinger som oksidering, forgylling, emaljering, filigran, strukturvalsing, siselering og gravering. Designet på smykkene er inspirert av folkekunst, natur og håndarbeidsteknikker.

Mer…

 

Favoritt

IMG-0549.jpg

Steinar Garberg

Spenning i skulptur

Mer…

 

Favoritt

Stellaria-pledd-miljo.jpg

Stellaria

Stellaria drives av Charlotte Engstad, som holder til med verksted og utsalg i Tromsø. Hun vever vakre sjal, pledd, andre interiørtekstiler og bunadsstoff. Hun strikker også klær og tilbehør, av materialer benyttes kun bare naturlige fibre som ull, lin, bomull og silke.

Mer…

 

Favoritt

Strikking-RG.jpg

Strikking Rannveig Gjevre

Rannveig Gjevre lager lune og lette strikkaklær, som jakker, kjoler, barneklær, luer og sjal. Hun er glad i farger, og er opptatt av at fargene skal passe til den som skal bære plagget. Verkstedet ligger i Svolvær, og den mektige Lofotnaturen og lysets skiftninger er viktig inspirasjon for Rannveig...

Mer…

 

Favoritt

Trendsmykker.jpg

Trendsmykker

Trendsmykker har et variert utvalg av håndlagde smykker, som ørepynt, armbånd, halssmykker og ringer til enhver anledning. Materialene de bruker er sterling sølv 925S, Swarovski-krystaller og perler, glassperler og en del smykkesteiner. I tillegg bruker de Bright aluminium, et materiale som er beregnet for smykkelaging, og blant annet gir...

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg