lue-brun-pelsskjerf-gra.JPG

Anette's Design

I Anette Standals nettbutikk finner du nydelige og varme produkter, som hun selv designer og lager, blant annet pelskrager, lammeskinn, strikkede luer og pulsvarmere, hekla puter, smykker, og mye mer.        Hun bruker hovedsakelig materialer fra egne villsauer.

Mer…

 

Favoritt

Arvids-Trekunst.jpg

Arvids Trekunst og Dekorasjon

Tre og rosemaling Arvid Søvik driver en enmannsbedrift,  og tilbyr brukskunst i tre med dreiing og annen treforming: Boller, skåler, skrin, fat/stettfat, kopper, minibarer, dør-, info- og husnummerskilt med håndskårne tall og bokstaver, og mye mer.

Mer…

 

Favoritt

hhvviittrett.jpg

Åsen Vev

Trøndervev i tradisjon

Mer…

 

Favoritt

003.JPG

Bistels brenneri

Lisbeth Vågøy er fasinert av dyr, uttrykket og formene. Hun bruker grov stengodsleire, som egner seg veldig godt til å forme dyr i, og gleder seg over å kunne skape noe fra en klump leire til en «levende» figur.

Mer…

 

Favoritt

566_carneol-v-heidi-andersen_2j.jpg

Carneol v/Heidi Andersen

”Et hjerte av sølv, med spor av levd liv. Gleder, sorger, storm, solskinn, drømmer, håp.” Du finner sølvsmia til Heidi Andersen mellom fjord og fjell i ville, vakre Efjord. Her får skapergleden og kreativiteten næring av den nordnorske naturen med sitt skiftende lys, hardbarkede vær og kontrastfylte årstider.

Mer…

 

Favoritt

217_duodu_1j.jpg

DUODU

Inspirasjon gjennom maskeneKunsthåndverkerne og designerne Anne Grut Sørum og Rita Nylander har gjennom DUODU skapt et unikt design og særpregede produkter. De designer og strikker personlige plagg i tynn garnkvalitet på bestilling for både kvinner og menn. De utvikler også nye modeller for serieproduksjon som strikkes ved Selbu Husflid.

Mer…

 

Favoritt

goFORM-keramikk-2.jpg

goFORM keramikk

Drømmer i leire Beate Lund Kristiansen startet i 1999 med det hun alltid hadde drømt om: å satse på et åpent sinn og skapende hender. Det har resultert i Go Form Keramikk, med verksted og utsalg på Ranheim. I leira fanger Kristiansen øyeblikket så hver gjenstand blir spesiell og særegen.

Mer…

 

Favoritt

Serviett-fra-Grinakervev.jpg

Grinakervev

Det er ekteparet Jo og Gro Lyngstad som står bak Grinakervev. På gården Nordre Grinaker har de veveri med mange manuelle og mekaniske vever samt systue. De får garnet i hus, og vever syr til produktet er ferdig.

Mer…

 

Favoritt

Gullsmed-Kristin-Aasen.jpg

Gullsmed Kristin Aasen

Gullsmed og smykkedesigner

Mer…

 

Favoritt

hillestad-Anna-Berthelsen.jpg

Hillestad as

Noen av de beste

Mer…

 

Favoritt

392_inger-skirstad-former-i-glass_1j.jpg

Inger Skirstad - former i glass

Former glass Inger Skirstad i bedriften "former i glass" tilbyr både smykker, fat i uli ke størrelser og engler - alt lekkert formet i glass. Hun står bak smykkeseriene Eternal Ice, Fantasia og Aurora Borealis. Hun leverer til utvalgte gallerier i Norge.Foto: Harald Wanvik.

Mer…

 

Favoritt

523_ivar-t-myrum-snekkerverksted-_1j.jpg

Ivar T. Myrum Snekkerverksted

Myrum utfører hva det skulle være av snekkerarbeid, som treskjæring, møbelsnekring, maling av møbler med mer. All treskjæring og maling utføres for hånd, og produktene er for det meste laget av sentvoksende malmfuru, noe som sikrer høy kvalitet.

Mer…

 

Favoritt

Leine-Merino.jpg

Leine Merino

Kvalitetsull

Mer…

 

Favoritt

IMG-7208-copy2.jpg

marikunst v/Mari Follinglo

Mari Follinglo jobber som billedkunstner og har hatt flere utstillinger. Materialene hun bruker er acryl, eggoljetempera og olje. Hun tar oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Ta gjerne kontakt om du vil se malerier hjemme hos deg, på arbeidsplassen o.l. Mari bringer bilder dit du måtte ønske.

Mer…

 

Favoritt

486_mos-art_1j.jpg

MOS-ART

Variasjoner i akryl Margrethe Oleivsgard Stenslund former alt fra vaser, boller, fat, vår-sommer-høst-vinter og julehjerter, stjerner og diverse skulpturer i akryl/pleksiglass. Alle produktene er håndlaget uten former og vil derfor aldri bli helt like. Hun benytter forskjellige fargestoffer og materialer som lamineres inn i akrylen - alt fra perler, blomster,...

Mer…

 

Favoritt

403_nabben-brukskunst-_1j.jpg

Nabben Brukskunst

Fargeglade smykker Nabben Brukskunst startet sin virksomhet i 1990. De produserer unike fargeglade smykker i tre og keramikk. Tresmykkene lages i laminert tre, som gir styrke og en fin dekorativ virkning. Keramikksmykkene er laget i steingods og dekorert med farget leire og glasur.

Mer…

 

Favoritt

Trollheimenring-solv-stein.JPG

Nina Vedeler Svendsen

Smykker i gull, sølv og steiner Nina Vedeler Svendsen har drevet gullsmedverksted fra 1984. Hun designer og håndlager smykker i små serier eller unikater. Sølv, gull og ulike typer smykkesteiner er hennes materialer. Spesialoppdrag og reparasjoner er også en viktig del av virksomheten.

Mer…

 

Favoritt

433_sice-design_1j.jpg

SICE-DESIGN

Spennende farger og detaljer SICE-DESIGN, ved Sidsel Bruun-Olsen Cegla, representerer klær og tilbehør i ulike spennende fargekombinasjoner og materialer. Du velger mellom særegne plagg med detaljer, og du finner i tillegg matchende tilbehør. En veske i samme stoff, et pannebånd, et belte eller et smykke.

Mer…

 

Favoritt

240_vevstova_1j.jpg

Vevstova

Vevtradisjoner I Vevstova på Hjeltnes i Ulvik har Ranveig Lunestad vevd åklær, løpere og ryer siden 1985. Teknikkene hun  bruker er krokbragd og rosengang, heilsmett, halvsmett og billedvev. Alle produktene er håndvevd etter gamle mønstre og tradisjoner.

Mer…

 

Favoritt

156_vikan-vev_1j.jpg

Vikan Vev

Inspirational weaving Marit Amdal Vikan is a self-taught weaver who established her own workshop in 1994. She has taken her inspiration from studying with the masters, as well as traveling abroad and studying traditional and modern styles and techniques.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg