AltiAne v/Ane Eline Alti

Nytt liv i værket Aasnæs Glasværk ble etablert i 1813 og ble holdt i drift i 70 år, fram til 1883. I 2000 tok Ane Eline Alti opp igjen tradisjonen med å skape elegante gjenstander i glass. Den nye produksjonen er en del av ei spennende reiselivssatsing ved det gamle glassverket.

Mer…

 

Favoritt

Alvehuset-prinsesse.jpg

Alvehuset keramikk v/ Anette Kjellemyr

Med humor og fantasi Anette Kjellemyr har vært keramiker siden 1996, og driver verkstedet Alvehuset keramikk i Brevikstranda. Hun har en variert produksjon, med både brukskunst og skulpturelle arbeider i steingodsleire. Hennes spesialiteter er store, rare kopper og mugger, prinsesser, engler, froskeprinser og drager – alt med en solid dose humor.

Mer…

 

Favoritt

Ametysten-strikkhjertenal.jpg

Ametysten sølvsmykker

Allsidig i sølv Vivian Johansen i Ametysten utfører design og produksjon av sølvsmykker medstein og ferskvannsperler. Teknikker hun benytter er strikking, hekling,ringteknikker og tradisjonelle sølvsmedteknikker.

Mer…

 

Favoritt

bilde-til-hjemmeside8.JPG

Atelier Mema:M

Maling, keramikk og glass Marthe Maalø i Atelier Mema:M arbeider med materialene maling, keramikk og kunstglass. Maleriene er i akryl og akvarell - fargeglade og ekspressive bilder. Keramikken er skulpturell, i materialet høytbrent steingods. Arbeidene er modellerte figurer med hvert sitt unike uttrykk. Glasset er laget i teknikken fusing.

Mer…

 

Favoritt

508_buodd-tinn_2j.jpg

Buodd Tinn

Buodd Tinn..håndlaget siden 1962 Buodd Tinn produserer håndlagde smykker og gaveartikler i tinn. De kombinerer gamle håndverkstradisjoner med moderne design, og smykkene som lages har alle sitt eget særpreg! Buodd Tinn har levert sine produkter til forretninger over det ganske land siden tidlig 60-tall. Buodd Tinn...dersom håndlaget betyr noe..

Mer…

 

Favoritt

CatArt-brudekrone.jpg

CatArt

Cathrine Bysheim ynskjer å bevara og formidle naturens magiske augeblikk gjennom sine kunstverk i gull og sølv. Smykkene er unike og handlaga, og kjem til live i kontakt med huda.Av utdanning har ho svennebrev i gullsmedfaget  og BA i Silversmithing, goldsmithing and jewellery design.                         

Mer…

 

Favoritt

217_duodu_1j.jpg

DUODU

Inspirasjon gjennom maskeneKunsthåndverkerne og designerne Anne Grut Sørum og Rita Nylander har gjennom DUODU skapt et unikt design og særpregede produkter. De designer og strikker personlige plagg i tynn garnkvalitet på bestilling for både kvinner og menn. De utvikler også nye modeller for serieproduksjon som strikkes ved Selbu Husflid.

Mer…

 

Favoritt

524_embla-keramikk-_2j.jpg

EMBLA keramikk

EMBLA keramikk er et aktivt verksted med fire arbeidsplasser og butikk i Oslo sentrum. Stikkord er godt håndverk, moderne utrykk, bruksting og skulptur, steingods, porselen, primitive brenneteknikker, raku, samarbeide og stadig utvikling. EMBLA inviterer til temautstillinger, tar større bestillinger og utsmykningsoppdrag felles, holder kurs og demonstrerer brenneteknikker ute på gata.

Mer…

 

Favoritt

IGP5150.jpg

ERT Keramikk

Elin Rødahl Thingnes lager unike leirgodsgjenstander i mange former og fasonger: Damer, "flyvende prester", og andre figurer, fat med ulike stoffmønster eller innkjevlede blader, tang og tare. Ulike pyntegjenstander, oldemors gamle blondegardiner, et kjolestoff, en strikkejakke og ting fra naturen gir morsomme og unike uttrykk når de kjevles inn i...

Mer…

 

Favoritt

Fjord Angora

Bilder og info kommer snart!

Mer…

 

Favoritt

397_fjordtoenna_2j.jpg

Fjordtønna

Tønner for mat og drikke Fjordtønna tilbyr tønner for mat og drikke, blant annet vikingskip og tønner tilpasset catering (komplett koldtbord). Alt er egenprodusert, også en del av produksjonsmaskinene.  Bedriften drives av Johannes, Hjørdis og Odd Magnar Tysse, og holder til innerst i Samnangerfjorden , et område med rike tradisjoner innen bøkkervirksomhet.

Mer…

 

Favoritt

102_frank-smed_2j.jpg

Frank Smed

Brennhett i smia

Mer…

 

Favoritt

884440-456486801094987-2001.jpg

Glasshytta i Vivestad

I indre Vestfold holder Glasshytta i Vivestad hus. Våren 1998 åpnet Anne Ka Munkejord verksted i en typisk bensinstasjon fra 30-tallet. Den gamle bensinstasjonen ble innredet til fine, lyse værelser som rommer vinglass i utsøkt design og lekre farger.

Mer…

 

Favoritt

hillestad-Anna-Berthelsen.jpg

Hillestad as

Noen av de beste

Mer…

 

Favoritt

Kie-Tre-armband.jpg

Kie Sølv

Kirsti Eriksen i Kie Sølv er håndverker fra Lofoten bosatt i Akershus. Hun viderefører den rike vikingkulturen i Skandinavia, med vakre smykker i ringteknikk. Hun lar seg også inspirere av den nordnorske naturen og bruker de enkle, klare og røffe linjene i sitt eget design.

Mer…

 

Favoritt

442_lina-lein_2j.jpg

Lina Lein

Dongeri på nytt Lina Lein Hansen jobber med re-design med hovedvekt på dongeri. Hun ønsker å lage klær som varer, og er veldig fasinert av tanken på gjenbruk. Valget av dongeri var helt bevisst: Materialet gir mange muligheter og endrer uttrykk ved bruk og vask. Hvert plagg blir unikt!

Mer…

 

Favoritt

433_sice-design_2j.jpg

SICE-DESIGN

Spennende farger og detaljer SICE-DESIGN, ved Sidsel Bruun-Olsen Cegla, representerer klær og tilbehør i ulike spennende fargekombinasjoner og materialer. Du velger mellom særegne plagg med detaljer, og du finner i tillegg matchende tilbehør. En veske i samme stoff, et pannebånd, et belte eller et smykke.

Mer…

 

Favoritt

459_silke-og-soelv_2j.jpg

Silke og sølv

Smykker og veskerTone Bremseth lager smykker i sølv, steiner og perler. Smykkene er i 925 S, etter eget design og gamle mønstre, (kjeder i ”vikingmønster”), og kan ha innslag av ekte steiner og perler, men også krystall og emalje. Serviettringene er i sølv med blondemønster. Selges enkeltvis.

Mer…

 

Favoritt

513_tones-sloeyd_2j.jpg

TONES SLØYD

Tilhørighet i sørsamisk kultur og reindrift er grunnlaget for produktene i Tones sløyd. Tone og ektemannen Terje produserer sløyd tuftet på tradisjon, men også nyutvikling, og tilbyr samisk inspirert håndverk av skinn og tinn. Hvert enkelt produkt er handlaget. Råvarene er hentet fra reindrifta og naturen.

Mer…

 

Favoritt

Trendsmykker.jpg

Trendsmykker

Trendsmykker har et variert utvalg av håndlagde smykker, som ørepynt, armbånd, halssmykker og ringer til enhver anledning. Materialene de bruker er sterling sølv 925S, Swarovski-krystaller og perler, glassperler og en del smykkesteiner. I tillegg bruker de Bright aluminium, et materiale som er beregnet for smykkelaging, og blant annet gir...

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg