EKeramikk.jpg

Keramiker Ellen Heiberg Thomsen

Ellen Heiberg Thomsen har vært keramiker med base i Oslo siden 2005. Nå med eget verksted.

Mer…

 

Favoritt

Alvehuset-prinsesse.jpg

Alvehuset keramikk v/ Anette Kjellemyr

Med humor og fantasi Anette Kjellemyr har vært keramiker siden 1996, og driver verkstedet Alvehuset keramikk i Brevikstranda. Hun har en variert produksjon, med både brukskunst og skulpturelle arbeider i steingodsleire. Hennes spesialiteter er store, rare kopper og mugger, prinsesser, engler, froskeprinser og drager – alt med en solid dose humor.

Mer…

 

Favoritt

Åse Paulsen

Håndvevde tekstiler i ull og lin. Produkter av utegangar-sau.

Mer…

 

Favoritt

WEB-2-Bistels.jpg

Bistels brenneri

Lisbeth Vågøy er fasinert av dyr, uttrykket og formene. Hun bruker grov stengodsleire, som egner seg veldig godt til å forme dyr i, og gleder seg over å kunne skape noe fra en klump leire til en «levende» figur.

Mer…

 

Favoritt

Kathrine-Elverum-kopp.jpg

Dreieriet Keramikk

Kathrine Elverum i Dreieriet Keramikk lager keramikkgjenstander for hånd; hun lager det meste på dreieskiva, men modellerer også. Produktene hennes er lette og tynne, og har god funksjonalitet. Hver og en ting har sitt eget særpreg og hennes fingeravtrykk.Kathrine bruker steingodsleire, og benytter forskjellige teknikker og virkemidler.

Mer…

 

Favoritt

530_galleri-7622_2j.jpg

GALLERI 7622

Galleri 7622 drives av Heidi Mitsel Bullen. Hun har verksted og galleri i Markabygda, hvor hun lager glasskunst med bullseye kunstglass i teknikken fusing. Varespekteret er fra ørepynt til store fat.

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

Toffel-Elgskinn-Brun-38-39-2.jpg

Hellandsjø Skinn AS

Norskproduserte kvalitetsprodukter av elgskinnHellandsjø Skinn AS ble grunnlagt av bondekvinnelaget på Hellandsjøen i 1988. Målet var å ta vare på huden fra elg og hjort skutt under høstjakten i traktene rundt bedriften. Økt produksjon og etterspørsel gjør at de i dag bruker elg fra hele den bærekraftige elgstammen i Norge,...

Mer…

 

Favoritt

Tveits-smie-lysestake.jpg

J.Tveit's Smie

Alt i smijern

Mer…

 

Favoritt

562_lapper-lys-englefryd_2j.jpg

Lapper, Lys, Englefryd

Marit Andersen liker å eksperimentere med nye og annerledes materialer, og har de siste åra jobbet mye med gjenbruk av utrangert gummislange fra bl.a traktor- og lastebildekk, som får nytt liv i en helt annen form enn tiltenkt. Dette ser du igjen som vesker, smykker, engler og andre pryd- og nyttegjenstander.

Mer…

 

Favoritt

184_ledaal-teppeveveri_2g.gif

Ledaal Teppeveveri

Ull rundt juteLandets eneste teppeveveri. Spesialvevde tepper som veves av eget garn framstilt av ull som er surret rundt en kjerne av jute. Lin brukes til renning. Teppene som kan brukes på begge sider, har høy slitestyrke.

Mer…

 

Favoritt

Leine-Merino.jpg

Leine Merino

Kvalitetsull

Mer…

 

Favoritt

577_lise-nilsen_2j.jpg

Lise Nilsen

Lise Nilsen er utdannet sølvsmed, filigransarbeider 1976. Hun arbeidet som gullarbeider og reparatør før hun tok markedsutdannelse. Etter mange år i grafisk bransje med silketrykk og dekor, arbeidet hun med blomster. Hun har også malt akvarell i årevis og hatt en rekke utstillinger.

Mer…

 

Favoritt

393_loennlia-gaard_2j.jpg

Lønnlia gård

Lett, mykt og lekkert

Mer…

 

Favoritt

IMG-1725.jpg

Margit Sølland

Med gamle strikketeknikker og forskjellige type materialer har Margit Sølland utviklet en unik design av halskjeder, ermepynt, ringer og brosjer. Som dekor bruker hun både fargerike, sorte og hvite knapper, som er trukket med forskjellige materialer, gamle og nye stoffer som fløyel, silke, blonder m.m. Knappene er også funksjonelle.

Mer…

 

Favoritt

Loofah-WEB.jpg

Såpeloftet Ka-Ca såper

Håndlaget natursåpe Kari Anne Candasamy produserer håndlagde natursåper, badebomber og oljer av ypperste kvalitet. Hun produserer såpene fra bunnen av og bruker 100 % vegetabilske oljer. De fleste inneholder også fair trade uraffinert sheasmør og kakaosmør.

Mer…

 

Favoritt

352_skreddarstua-v-ildrid-walseth_2j.jpg

Skreddarstua v/Ildrid Walseth

Med vekt på tradisjoner Skreddarstua drives av Ildrid Walseth. Hun har verksted i Ålen i Holtålen kommune i Sør-Trøndelag. Hun syr bunader og drakter rekonstruert etter gamle og tradisjonelle mønstre og farger. Legger stor vekt på at tradisjoner opprettholdes.

Mer…

 

Favoritt

151_tinemaker-n-_2j.jpg

Tinemaker`n

Tre med humoristisk tilsnittTinemaker`n i Lom er et enmannsforetak bestående av Kjetil Eriksen. Han tilvirker en rekke gjenstander og møbler i tre. Stikkord for produksjonen er gammelt utseende kombinert med nye eller overraskende funksjoner. Tine tilpasset flaske, glass og sigar, og barnestol med plass til potte og dopapir er noen...

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg