Åse Paulsen

Håndvevde tekstiler i ull og lin. Produkter av utegangar-sau.

Mer…

 

Favoritt

475_atelier-kari-rudi_1j.jpg

Atelier Kari Rudi

Dekorasjoner av naturmaterialer Atelier Kari Rudi lager dekorasjoner av materialer fra naturen og formidler botanisk kulturhistorie. Tilbyr salg og utstillinger fra eget verksted, spesialbestillinger etter ønske. Hun holder foredrag med demonstrasjoner i naturdekorering og kurs for alle nivåer, også dagskurs.

Mer…

 

Favoritt

402_benitas-bilder_1j.jpg

Benitas Bilder

Detaljrik tekstilkunst Benita Tornholm lager tekstilmalerier ved å kombinere tre ulike teknikker: applikasjon, stoffmaling og symaskinbroderi. Hun har selv utviklet teknikken gjennom mange år.

Mer…

 

Favoritt

Britts-keramikk-Singsas.jpg

Brits Keramikk

Brit Kosberggrind åpnet verksted og utsalg på Bjørgen sommeren 1988. Hun benytter steingodsleire som råmateriale, og dreier elegante bruksting med utgangspunkt i det. Brit legger stor vekt på form, og hun bruker sand som dekor-effekt. Hun modellerer også gjenstander, for eksempel fugler og veggdekorasjoner med skogsmotiver.Brit Keramikk & Kamer Skinn...

Mer…

 

Favoritt

388_emily-skahjem-elmenhorst_1j.jpg

Emily Skahjem Elmenhorst

Lekkert og lekendeEmiliy Skahjem Elmenhorst designer og lager smykker i 925 Sølv og fimo-leire. Hun har verksted i det gamle bensinstasjonsbygget på Skatval. Smykkene har ofte figurative motiver, og er lekkert utført med sans for både stil og humor. De selges blant annet fra husflidutsalg og  gullsmedbutikker.

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

GRO-web2.jpg

grokeramikk

Pottemakermester Gro Kjellnes Løvik etablerte seg med eget verksted i 1995. Hun tok mesterbrevet i 2004. grokeramikk lager keramikk til glede og nytte. Her dreies serviser og tilbehør i serier. Her lages fat og andre unika i forskjellige teknikker. Hun lager også produkter på bestilling fra privat- og bedriftskunder.

Mer…

 

Favoritt

kamer-skinn-med-kattemotiv.jpg

Kamer skinn

Kari Merete Buseth i Kamer skinn lager skinnklær og -produkter etter eget design. Hun tilvirker en rekke typer klesplagg og diverse tilbehør. Vesker er etter hvert blitt en spesialitet. Andre kjente produkter er slips, tolettmapper, sminkepunger, penal, kjeleposer, sukker- og kaffeposer og doskilt.

Mer…

 

Favoritt

458_leth-design_1j.jpg

LETH DESIGN

Glass og silke Elena Leth-Olsen står for egen design og produksjon av glass- og tekstilprodukter. Hun bruker teknikkene glassfusing, silkemaling og wax batik, og lager diverse fat, skjerf, bilder og interiørartikler. Utsalg hos Trondheim Brukskunstforening, Vår Frues Strete 5, og fast utstilling hos Moderen Art Gallery i Trondheim, Olav Tryggvasonsgt. 13.

Mer…

 

Favoritt

403_nabben-brukskunst-_1j.jpg

Nabben Brukskunst

Fargeglade smykker Nabben Brukskunst startet sin virksomhet i 1990. De produserer unike fargeglade smykker i tre og keramikk. Tresmykkene lages i laminert tre, som gir styrke og en fin dekorativ virkning. Keramikksmykkene er laget i steingods og dekorert med farget leire og glasur.

Mer…

 

Favoritt

Neasolv-anheng.jpg

Neasølv

Vakkert og funksjonelt Åse Steiro Johnsen designer og lager smykker og skjeer. Hovedmaterialet er sølv, med innslag av gull, emalje og smykkesteiner. Utfører også tradisjonelt gullsmedarbeid som reparasjoner, omarbeidelser m.m. Hun legger stor vekt på kvalitet og funksjonalitet i sitt arbeid.Neasølv på Facebook

Mer…

 

Favoritt

108_rennebu-snekkeri-as_1j.jpg

Rennebu Snekkeri as

Eksklusivt arvegods

Mer…

 

Favoritt

Rune Bruvik

For villmarka

Mer…

 

Favoritt

459_silke-og-soelv_1j.jpg

Silke og sølv

Smykker og veskerTone Bremseth lager smykker i sølv, steiner og perler. Smykkene er i 925 S, etter eget design og gamle mønstre, (kjeder i ”vikingmønster”), og kan ha innslag av ekte steiner og perler, men også krystall og emalje. Serviettringene er i sølv med blondemønster. Selges enkeltvis.

Mer…

 

Favoritt

304_stine-hoff-kunstglass_1j.jpg

Stine Hoff Kunstglass

Glass fra ParadisStine Hoff har siden 1990 designet og blåst fargerike og bruksvennlige kunstglass i eget verksted på Paradis i Bergen. Med utgangspunkt i klassiske glassblåsingsteknikker lager hun enkle, funksjonelle gjenstander med moderne uttrykk. I eget verksted utfører hun hele prosessen fra idè til ferdig glass  med stor glede.

Mer…

 

Favoritt

559_textilstudio-nt_1j.jpg

Textilstudio NT

Nina Tigerstedt jobber, som utdannet tekstilkunstner (5årig høyskole) med det meste innen tekstil. Jobber og har jobbet som lærer innen veving, filting, farging og plantefarging. Lager unike bruksprodukter med egen design; farger, filter, vever og strikker. Materialet er for det meste naturfiber.

Mer…

 

Favoritt

520_tinn-per-as_1j.jpg

Tinn-Per AS

Tinn-Per designer og produserer bl.a. suvenirer og interiørartikler i tinn. Sortiment omfatter også knapper, hekter og bunadstilbehør, samt smykker i tinn.

Mer…

 

Favoritt

513_tones-sloeyd_1j.jpg

TONES SLØYD

Tilhørighet i sørsamisk kultur og reindrift er grunnlaget for produktene i Tones sløyd. Tone og ektemannen Terje produserer sløyd tuftet på tradisjon, men også nyutvikling, og tilbyr samisk inspirert håndverk av skinn og tinn. Hvert enkelt produkt er handlaget. Råvarene er hentet fra reindrifta og naturen.

Mer…

 

Favoritt

240_vevstova_1j.jpg

Vevstova

Vevtradisjoner I Vevstova på Hjeltnes i Ulvik har Ranveig Lunestad vevd åklær, løpere og ryer siden 1985. Teknikkene hun  bruker er krokbragd og rosengang, heilsmett, halvsmett og billedvev. Alle produktene er håndvevd etter gamle mønstre og tradisjoner.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg