402_benitas-bilder_1j.jpg

Benitas Bilder

Detaljrik tekstilkunst Benita Tornholm lager tekstilmalerier ved å kombinere tre ulike teknikker: applikasjon, stoffmaling og symaskinbroderi. Hun har selv utviklet teknikken gjennom mange år.

Mer…

 

Favoritt

105_benth-owesen-glassfusing-og-keramikk_1j.jpg

Benth Owesen Glassfusing og Keramikk

Isgrotte til inspirasjonBenth Owesen har arbeidet med keramikk siden 1970. I perioder kombinerte han keramikk og glass. Fra 1997 fikk glasset sin egen suverene plass. Med verksted i fjellbygda Oppdal henter han mye av inspirasjonen fra fjellet. Keramikkarbeidene hans er holdt i den blå paletten, inspirert av isgrotta Speilsalen i Trollheimen.

Mer…

 

Favoritt

CatArt-brudekrone.jpg

CatArt

Cathrine Bysheim ynskjer å bevara og formidle naturens magiske augeblikk gjennom sine kunstverk i gull og sølv. Smykkene er unike og handlaga, og kjem til live i kontakt med huda.Av utdanning har ho svennebrev i gullsmedfaget  og BA i Silversmithing, goldsmithing and jewellery design.                         

Mer…

 

Favoritt

Edel-i-galleriet.JPG

Edel Design

Rå eleganseEdel Urstad designer og produserer klær i ull, silke, skinn, lin og hamp. Dette er rå eleganse i rene naturmaterialer. Hun stiller store krav til stoffkvalitet, og bruker blant annet håndvevd ullstoff i Raumagarn og strikket merinoull. Hun tilbyr også skreddersøm, blant annet brudeantrekk, og håndlagde smykker.

Mer…

 

Favoritt

IMG-001.jpg

Edith Serine Thomassen

Delikat porselen Pottemaker Edith Serine Thomassen jobber hovedsaklig i porselen og tilbyr delikate produkter i serie og unika, blant annet kopper, skåler og fat. Hun har svennebrev i pottemakerfaget fra 2002, og holder nå til med verksted i Trondhjem. Holder også kurs og utstillinger. Foto: Melinda Gaal

Mer…

 

Favoritt

524_embla-keramikk-_2j.jpg

EMBLA keramikk

EMBLA keramikk er et aktivt verksted med fire arbeidsplasser og butikk i Oslo sentrum. Stikkord er godt håndverk, moderne utrykk, bruksting og skulptur, steingods, porselen, primitive brenneteknikker, raku, samarbeide og stadig utvikling. EMBLA inviterer til temautstillinger, tar større bestillinger og utsmykningsoppdrag felles, holder kurs og demonstrerer brenneteknikker ute på gata.

Mer…

 

Favoritt

102_frank-smed_2j.jpg

Frank Smed

Brennhett i smia

Mer…

 

Favoritt

490_guro-soelvsmed-kbv-produkter-as_2g.gif

guro sølvsmed - Berget det blå

Guro Lerstøl Hopmo har sin egen bedrift og salg utfra verkstedet. Smykkene hun selger er håndlaget i ekte sølv 925S, ingen smykker er helt ­like. Materialer og arbeidsmetoder eksperimenterer hun gjerne med. Det som er i fokus nå, er redesign av både gamle smykker og gammelt sølvbestikk.

Mer…

 

Favoritt

527_herborg-bruland_2j.jpg

Herborg Bruland

Herborg Bruland vever interiørtekstiler, mest i lin eller ull. Hun strikker også enkle plagg i naturmaterialer på maskin. Opprinnelig er hun utdannet faglærer i vev fra Statens lærerskole i forming. Har i en årrekke holdt kurs i vev, både nybegynnere og viderekommere. Ble i 2010 tildelt martnasprisen under Rennebumartnan.

Mer…

 

Favoritt

392_inger-skirstad-former-i-glass_2j.jpg

Inger Skirstad - former i glass

Former glass Inger Skirstad i bedriften "former i glass" tilbyr både smykker, fat i uli ke størrelser og engler - alt lekkert formet i glass. Hun står bak smykkeseriene Eternal Ice, Fantasia og Aurora Borealis. Hun leverer til utvalgte gallerier i Norge.Foto: Harald Wanvik.

Mer…

 

Favoritt

142_joergen-christian-juul_2j.jpg

Jørgen Christian Juul

Smykker med røtter

Mer…

 

Favoritt

465_krepsen-design_2x.jpg

Krepsen Design

Spennende materiale Grethe Engerud driver med søm og design av interiørprodukter - puter, glassunderlag, vesker, oppbevaringsposer m.m. De fleste produktene blir laget av fiskeskinn fra steinbit og laks. Et spennende materiale, med et spennende uttrykk! Verkstedet ligger i Son i Akershus.

Mer…

 

Favoritt

Lilja.jpg

Liljas Kunst

Lilja Kristjansdottir maler akvareller og oljemaleri, og i tillegg lager hun produkter i filt, og glass- og perlesmykker. Hun holder også malekurs for voksne, og er leder i Byåsen Maleklubb. 

Mer…

 

Favoritt

IMG-1725.jpg

Margit Sølland

Med gamle strikketeknikker og forskjellige type materialer har Margit Sølland utviklet en unik design av halskjeder, ermepynt, ringer og brosjer. Som dekor bruker hun både fargerike, sorte og hvite knapper, som er trukket med forskjellige materialer, gamle og nye stoffer som fløyel, silke, blonder m.m. Knappene er også funksjonelle.

Mer…

 

Favoritt

407_mekko_2j.jpg

MEKKO

Med glimt i augetPå MEKKO KeramikkGalleri i Volda har Ingeborg Rørvik Lejon atelier, der ho både produserar og sel keramikk-kunsten sin. Velkommen til hennes verd av kjensler, fargar og former! Her finn du mellom anna vakre kunstfat, uttrykksfull veggpryd, atmosfæriske koppar, artige vesen og ukloke ugler.

Mer…

 

Favoritt

Ivar-Fjellstad.jpg

RennebuSmia

Ivar Fjellstad smir produkter på tradisjonell måte. Tilvirker det meste, også produkter etter dine ønsker og mål. Se nettside for større utvalg av arbeider.

Mer…

 

Favoritt

345_rirkula_2j.jpg

Rirkula

Rirkula - når naturen slår knute på seg Av og til finner du runde eller knudrete utvekster på tre. Vi kaller det "rirkuler". Der naturen har gjort halve jobben, gjør Jan Helge Helgesen i firmaet Rirkula resten. Av disse rirkulene lager han små og store turkopper, smykker og skjerfringer.

Mer…

 

Favoritt

460_skiferprodukter_2j.jpg

Skiferprodukter

Interiør i skifer Skiferprodukter er en nisjeprodusent som hovedsaklig benytter Ottaskifer. Produktene til nå omfatter interiør og servering.

Mer…

 

Favoritt

Strikking-RG.jpg

Strikking Rannveig Gjevre

Rannveig Gjevre lager lune og lette strikkaklær, som jakker, kjoler, barneklær, luer og sjal. Hun er glad i farger, og er opptatt av at fargene skal passe til den som skal bære plagget. Verkstedet ligger i Svolvær, og den mektige Lofotnaturen og lysets skiftninger er viktig inspirasjon for Rannveig...

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg