Alvehuset-prinsesse.jpg

Alvehuset keramikk v/ Anette Kjellemyr

Med humor og fantasi Anette Kjellemyr har vært keramiker siden 1996, og driver verkstedet Alvehuset keramikk i Brevikstranda. Hun har en variert produksjon, med både brukskunst og skulpturelle arbeider i steingodsleire. Hennes spesialiteter er store, rare kopper og mugger, prinsesser, engler, froskeprinser og drager – alt med en solid dose humor.

Mer…

 

Favoritt

hhvviittrett.jpg

Åsen Vev

Trøndervev i tradisjon

Mer…

 

Favoritt

bilde-til-hjemmeside8.JPG

Atelier Mema:M

Maling, keramikk og glass Marthe Maalø i Atelier Mema:M arbeider med materialene maling, keramikk og kunstglass. Maleriene er i akryl og akvarell - fargeglade og ekspressive bilder. Keramikken er skulpturell, i materialet høytbrent steingods. Arbeidene er modellerte figurer med hvert sitt unike uttrykk. Glasset er laget i teknikken fusing.

Mer…

 

Favoritt

DSC-8985.JPG

Daltinn

Tinn for en hver anledning Etter 18 års jobbing med anleggsmaskiner avsluttet Rolf Egil Krog den karrieren. I 1990 begynte han med tinnstøping og ledelse av Dal-Tinn. Han har vært eneeier siden 1993. For Krog har Daltinn blitt en livsstil: Han er håndverker og kramkar.

Mer…

 

Favoritt

217_duodu_1j.jpg

DUODU

Inspirasjon gjennom maskeneKunsthåndverkerne og designerne Anne Grut Sørum og Rita Nylander har gjennom DUODU skapt et unikt design og særpregede produkter. De designer og strikker personlige plagg i tynn garnkvalitet på bestilling for både kvinner og menn. De utvikler også nye modeller for serieproduksjon som strikkes ved Selbu Husflid.

Mer…

 

Favoritt

388_emily-skahjem-elmenhorst_1j.jpg

Emily Skahjem Elmenhorst

Lekkert og lekendeEmiliy Skahjem Elmenhorst designer og lager smykker i 925 Sølv og fimo-leire. Hun har verksted i det gamle bensinstasjonsbygget på Skatval. Smykkene har ofte figurative motiver, og er lekkert utført med sans for både stil og humor. De selges blant annet fra husflidutsalg og  gullsmedbutikker.

Mer…

 

Favoritt

IGP5246.jpg

ERT Keramikk

Elin Rødahl Thingnes lager unike leirgodsgjenstander i mange former og fasonger: Damer, "flyvende prester", og andre figurer, fat med ulike stoffmønster eller innkjevlede blader, tang og tare. Ulike pyntegjenstander, oldemors gamle blondegardiner, et kjolestoff, en strikkejakke og ting fra naturen gir morsomme og unike uttrykk når de kjevles inn i...

Mer…

 

Favoritt

102_frank-smed_1j.jpg

Frank Smed

Brennhett i smia

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

Gullsmed-Kristin-Aasen.jpg

Gullsmed Kristin Aasen

Gullsmed og smykkedesigner

Mer…

 

Favoritt

10-49-BEQUEEN-OCEANBLUE-hvitveis-01.jpg

Hvitveis

Hvitveis er sølvsmykker designet og laget av Toril Sørlie.Alle smykkene fra Hvitveis lages under mottoet "Dare to Dream", og i hvert eneste smykke ligger det kjærlighet og en tanke bak. Alle smykkene er laget for hånd, så du vil aldri finne to helt identiske smykker. Smykkene fra Hvitveis er elegante, glamorøse...

Mer…

 

Favoritt

GB2.jpg

IGJ Design

Gschib design legger vekt på at smykkene skal holde høy standard på alle måter. Orginalitet og ekslusivitet er ledetråder i arbeidsprosessen.Alle smykker hos Gschib design er laget lokalt og er "kortreiste". Smykkene er dermed produsert på en etisk forsvarlig og miljøvennlig måte.

Mer…

 

Favoritt

407_mekko_1j.jpg

MEKKO

Med glimt i augetPå MEKKO KeramikkGalleri i Volda har Ingeborg Rørvik Lejon atelier, der ho både produserar og sel keramikk-kunsten sin. Velkommen til hennes verd av kjensler, fargar og former! Her finn du mellom anna vakre kunstfat, uttrykksfull veggpryd, atmosfæriske koppar, artige vesen og ukloke ugler.

Mer…

 

Favoritt

486_mos-art_1j.jpg

MOS-ART

Variasjoner i akryl Margrethe Oleivsgard Stenslund former alt fra vaser, boller, fat, vår-sommer-høst-vinter og julehjerter, stjerner og diverse skulpturer i akryl/pleksiglass. Alle produktene er håndlaget uten former og vil derfor aldri bli helt like. Hun benytter forskjellige fargestoffer og materialer som lamineres inn i akrylen - alt fra perler, blomster,...

Mer…

 

Favoritt

239_rastads-pottemakeri_1j.jpg

Rastads pottemakeri

Pottemakern fra Hurdal

Mer…

 

Favoritt

P2015513.JPG

Reisa Skinnprodukter

Hilde Marie Lund driver håndverksbedriften Reisa Skinnprodukter i Nordreisa i Nord-Troms. Hun jobber hovedsakelig med duodji produkter (samisk handverk). Produktene består av reinskinn, lakse- og steinbitskinn som hun kombinerer med sølv og swarowski. Hun bruker også selskinn, reveskinn og klede.Reisa Skinnprodukter på Facebook

Mer…

 

Favoritt

Rune Bruvik

For villmarka

Mer…

 

Favoritt

151_tinemaker-n-_1j.jpg

Tinemaker`n

Tre med humoristisk tilsnittTinemaker`n i Lom er et enmannsforetak bestående av Kjetil Eriksen. Han tilvirker en rekke gjenstander og møbler i tre. Stikkord for produksjonen er gammelt utseende kombinert med nye eller overraskende funksjoner. Tine tilpasset flaske, glass og sigar, og barnestol med plass til potte og dopapir er noen...

Mer…

 

Favoritt

513_tones-sloeyd_1j.jpg

TONES SLØYD

Tilhørighet i sørsamisk kultur og reindrift er grunnlaget for produktene i Tones sløyd. Tone og ektemannen Terje produserer sløyd tuftet på tradisjon, men også nyutvikling, og tilbyr samisk inspirert håndverk av skinn og tinn. Hvert enkelt produkt er handlaget. Råvarene er hentet fra reindrifta og naturen.

Mer…

 

Favoritt

576_wdesign_1g.gif

WDesign

Wenche Brennbakk i WDesign lager håndlagede smykker og armbånd, hovedsaklig med steinperler, halv-edelsteiner, håndlagede glassperler, ferskvannsperler og sølv eller gullforgylte deler. Smykkene er unike og lages kun i ett eksemplar.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg