105_benth-owesen-glassfusing-og-keramikk_1j.jpg

Benth Owesen Glassfusing og Keramikk

Isgrotte til inspirasjonBenth Owesen har arbeidet med keramikk siden 1970. I perioder kombinerte han keramikk og glass. Fra 1997 fikk glasset sin egen suverene plass. Med verksted i fjellbygda Oppdal henter han mye av inspirasjonen fra fjellet. Keramikkarbeidene hans er holdt i den blå paletten, inspirert av isgrotta Speilsalen i Trollheimen.

Mer…

 

Favoritt

Biri Tapet

Et eventyr av halm

Mer…

 

Favoritt

BK.jpg

Bjørg kunsthåndverk

Glasskunstner Bjørg Lauvrak har eget verksted og butikk i Arendal, med utsalg av brukskunst og andre produkter i glass – unike gaver til enhver anledning. Hun arbeider også med installasjoner – kunstverk som vises gjennom utstillinger.

Mer…

 

Favoritt

Klokketarn-Torgersen.JPG

Br. Bjørndalsæter Treskjærere

Kunst i treNorges ledende verksted i sitt slag drives av tre brødre, som attpåtil er sjuende generasjons treskjærere. De lager produkter som skap, møbler, utstyr, belysning, eksteriør og interiør. Brødrene Bjørndalseter utfører gjerne spesialoppdrag. De har verksted og utsalg på Oppdal i Sør Trøndelag.

Mer…

 

Favoritt

579_ellens-butikk-haandarbeidshuset_1j.jpg

Ellens butikk Håndarbeidshuset

Håndfargede stoffer og garn. Eget design på tepper innen sjangeren lappeteknikk. Inspirasjonen er hentet fra den vakre naturen på Sør-Helgeland.

Mer…

 

Favoritt

580_galleri-uvaer_3j.jpg

Galleri Uvær

På yttersida av Hadseløya i Vesterålen, hvor bølgene slår mot land og Uværshula ligger, finner man Galleri Uvær. Galleriet drives av glass- og billedkunstneren Siv Johansen.   Maleriene til Siv er laget i en blandingsteknikk hvor hun bruker collage sammen med maling.

Mer…

 

Favoritt

Glassgleder-Margit-Sandvik2.jpg

Glassgleder Margit Sandvik

Margit Sandvik lager først og fremst hengende og stående glade figurer i friske farger som uttrykker livsglede, bevegelse og energi.Seriene har fått navn som som feks "Sprelske damer", "Spretne menn", "Tulipan for evig", "Jess, vi gifter oss", "Hønemor" og “Bryggerekka i...”.

Mer…

 

Favoritt

GRO-web2.jpg

grokeramikk

Pottemakermester Gro Kjellnes Løvik etablerte seg med eget verksted i 1995. Hun tok mesterbrevet i 2004. grokeramikk lager keramikk til glede og nytte. Her dreies serviser og tilbehør i serier. Her lages fat og andre unika i forskjellige teknikker. Hun lager også produkter på bestilling fra privat- og bedriftskunder.

Mer…

 

Favoritt

392_inger-skirstad-former-i-glass_3j.jpg

Inger Skirstad - former i glass

Former glass Inger Skirstad i bedriften "former i glass" tilbyr både smykker, fat i uli ke størrelser og engler - alt lekkert formet i glass. Hun står bak smykkeseriene Eternal Ice, Fantasia og Aurora Borealis. Hun leverer til utvalgte gallerier i Norge.Foto: Harald Wanvik.

Mer…

 

Favoritt

IMG-0394.JPG

Ingrids Glassverksted AS

Ingrid Cecilie Ulla driver glassblåseri, og lager egendesignet og blåst glass - både kunstglass og brukskunst. Tilbyr gaver til alle anledninger. Åpent verksted og utsalg i Moloveien i Ålesund. Ingrids Glassverksted på Facebook

Mer…

 

Favoritt

93_joy-design_3p.png

Joy Design

Av glede Smykkeverkstedet Joy design ble etablert i 1 993, av Roar Pedersen og Kari Grasdal Pedersen, i Os i Hordaland. Smykkene designes og lages for hånd hjemme i verkstedet. Designet er inspirert av "gleden over livet og muligheten til å skape", derav Joy - som betyr glede.

Mer…

 

Favoritt

212_karin-flatoey-svarstad_3x.jpg

Karin Flatøy Svarstad

Filt ut mot havet Karin Flatøy Svarstad holder til i Bergen. Her har hun verksted for filthåndverk, basert på ull fra villsau og andre norske saueraser. Hun er også ansvarlig for foreningen Sommerakademiet, hvor hun planlegger programmet og er ansvarlig for alle aktiviteter.

Mer…

 

Favoritt

023.JPG

Lillesand Design AS

Dekorative engler i hvit, enkel design,  enten med gull eller sølvhjerter som blikkfang, lages av Lise Walker i sørlandsbyen Lillesand. Englene lager hun i tre høyder og i mange forskjellige varianter, også som figurer uten vinger.

Mer…

 

Favoritt

528_smaabruket-pipemakeri_3j.jpg

Småbruket pipemakeri

Jon Aalbu driver pipemakeri på Oppdal, der håndverksutførelse og utstyr stammer fra G.Larsen pipefabrikk på Lillehammer. Tobakkspipene er håndlaget i beste briarkvalitet og produseres etter gamle tradisjonelle arbeidsteknikker. De er laget med store krav til utforming og funksjonalitet.

Mer…

 

Favoritt

IMG-0549.jpg

Steinar Garberg

Spenning i skulptur

Mer…

 

Favoritt

520_tinn-per-as_3j.jpg

Tinn-Per AS

Tinn-Per designer og produserer bl.a. suvenirer og interiørartikler i tinn. Sortiment omfatter også knapper, hekter og bunadstilbehør, samt smykker i tinn.

Mer…

 

Favoritt

406_towa-design-_3j.jpg

ToWa Design

Utsøkt sølvTove Watnedal lager lekre sølvsmykker i tradisjonelle sølvsmedteknikker. Hun bruker også teknikker som strikking og hekling av sølvtråd. Som dekor benytter hun halvedelsteiner, ferskvannsperler, oksidering og forskjellige overflatebehandlinger. Hun tilbyr både øredobber, armbånd, halskjeder, ringer og brosjer.

Mer…

 

Favoritt

TradSH.jpg

Tradisjon søm og håndverk

Tøff og funksjonell strikk Solfrid Valdimarsson driver Tradisjon søm og håndverk. Hun er kjent for de såkalte SOFFA-luene: tøffe, stilige og funksjonelle luer i tradisjonell og moteriktig strikk. Luene er i 100% ull, men foret med fleece og regulerbare i størrelsen, så de er med andre ord funksjonelle, kløfrie og vindtette.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg