Ametysten-strikkhjertenal.jpg

Ametysten sølvsmykker

Allsidig i sølv Vivian Johansen i Ametysten utfører design og produksjon av sølvsmykker medstein og ferskvannsperler. Teknikker hun benytter er strikking, hekling,ringteknikker og tradisjonelle sølvsmedteknikker.

Mer…

 

Favoritt

Arctic-Skeletons-bomullstop.jpg

Arctic Skeletons

Arctic Skeletons driver hovedsakelig med rengjøring og montering av skjelett. Kvaliteten på rensingen og monteringen er høy og utføres med årelang erfaring. Alle typer dyr kan bli vakre skjelettmontasjer, forutsatt at de er hele og uten skader.

Mer…

 

Favoritt

Bunadsskrin-fra-Berit-Rustebakke.jpg

Berit Rustebakke

Berit Rustebakke maler med akryl og olje på lerret, og også akvarell hvis ønskelig. Maler gjerne etter bilde: hytta, huset, kjæledyret, eller hva du måtte ønske. Utfører også rosemaling, gjerne kombinert med et landskap, eventyrmotiv. Bunadskrin som hører til bunaden din, samt kleshenger, kan også bestilles.

Mer…

 

Favoritt

Biri Tapet

Et eventyr av halm

Mer…

 

Favoritt

DSC-8985.JPG

Daltinn

Tinn for en hver anledning Etter 18 års jobbing med anleggsmaskiner avsluttet Rolf Egil Krog den karrieren. I 1990 begynte han med tinnstøping og ledelse av Dal-Tinn. Han har vært eneeier siden 1993. For Krog har Daltinn blitt en livsstil: Han er håndverker og kramkar.

Mer…

 

Favoritt

Edel-Design-Omama.jpg

Edel Design

Rå eleganseEdel Urstad designer og produserer klær i ull, silke, skinn, lin og hamp. Dette er rå eleganse i rene naturmaterialer. Hun stiller store krav til stoffkvalitet, og bruker blant annet håndvevd ullstoff i Raumagarn og strikket merinoull. Hun tilbyr også skreddersøm, blant annet brudeantrekk, og håndlagde smykker.

Mer…

 

Favoritt

IMG-001.jpg

Edith Serine Thomassen

Delikat porselen Pottemaker Edith Serine Thomassen jobber hovedsaklig i porselen og tilbyr delikate produkter i serie og unika, blant annet kopper, skåler og fat. Hun har svennebrev i pottemakerfaget fra 2002, og holder nå til med verksted i Trondhjem. Holder også kurs og utstillinger. Foto: Melinda Gaal

Mer…

 

Favoritt

530_galleri-7622_1j.jpg

GALLERI 7622

Galleri 7622 drives av Heidi Mitsel Bullen. Hun har verksted og galleri i Markabygda, hvor hun lager glasskunst med bullseye kunstglass i teknikken fusing. Varespekteret er fra ørepynt til store fat.

Mer…

 

Favoritt

580_galleri-uvaer_1x.jpg

Galleri Uvær

På yttersida av Hadseløya i Vesterålen, hvor bølgene slår mot land og Uværshula ligger, finner man Galleri Uvær. Galleriet drives av glass- og billedkunstneren Siv Johansen.   Maleriene til Siv er laget i en blandingsteknikk hvor hun bruker collage sammen med maling.

Mer…

 

Favoritt

Serviett-fra-Grinakervev.jpg

Grinakervev

Det er ekteparet Jo og Gro Lyngstad som står bak Grinakervev. På gården Nordre Grinaker har de veveri med mange manuelle og mekaniske vever samt systue. De får garnet i hus, og vever syr til produktet er ferdig.

Mer…

 

Favoritt

527_herborg-bruland_1j.jpg

Herborg Bruland

Herborg Bruland vever interiørtekstiler, mest i lin eller ull. Hun strikker også enkle plagg i naturmaterialer på maskin. Opprinnelig er hun utdannet faglærer i vev fra Statens lærerskole i forming. Har i en årrekke holdt kurs i vev, både nybegynnere og viderekommere. Ble i 2010 tildelt martnasprisen under Rennebumartnan.

Mer…

 

Favoritt

Huset med det rare i

Glass og keramikkAnne Grethe Engstrøm har verksted og utsalg i Huset med det rare i, og selger også produkter for en rekke andre kunsthåndverkere fra Møre og Romsdal. Hun lager designsmykker i gjennomfarget kunstglass i teknikken fusing. Alt fra anheng, ørepynt, ringer og armbånd, til armbåndsur, brosjer, pins, slipsnåler og mansjettknapper.

Mer…

 

Favoritt

142_joergen-christian-juul_1j.jpg

Jørgen Christian Juul

Smykker med røtter

Mer…

 

Favoritt

Leine-Merino.jpg

Leine Merino

Kvalitetsull

Mer…

 

Favoritt

486_mos-art_1j.jpg

MOS-ART

Variasjoner i akryl Margrethe Oleivsgard Stenslund former alt fra vaser, boller, fat, vår-sommer-høst-vinter og julehjerter, stjerner og diverse skulpturer i akryl/pleksiglass. Alle produktene er håndlaget uten former og vil derfor aldri bli helt like. Hun benytter forskjellige fargestoffer og materialer som lamineres inn i akrylen - alt fra perler, blomster,...

Mer…

 

Favoritt

571_nissefabrikken_1j.jpg

NisseFabrikken

Egenproduserte, håndlagede produkt av ull og tre. Mest filtnisser og ullengler og trefigurer og kroker av vridd vekst.

Mer…

 

Favoritt

532_pamela-dunbar-atelier_1j.jpg

Pamela Dunbar Atelier

I Knut si bu på Holmen i Kalvåg har den irske tekstilkunstneren Pamela Dunbar Nødset atelieret sitt. Hun driver med formgiving i strikk og kan tilby et bredt spekter av stilfulle strikka og tovaplagg: jakker, kjoler, gensere og tilbehør - sjal, skjerf, hals og pulsvarmere.

Mer…

 

Favoritt

528_smaabruket-pipemakeri_1j.jpg

Småbruket pipemakeri

Jon Aalbu driver pipemakeri på Oppdal, der håndverksutførelse og utstyr stammer fra G.Larsen pipefabrikk på Lillehammer. Tobakkspipene er håndlaget i beste briarkvalitet og produseres etter gamle tradisjonelle arbeidsteknikker. De er laget med store krav til utforming og funksjonalitet.

Mer…

 

Favoritt

151_tinemaker-n-_1j.jpg

Tinemaker`n

Tre med humoristisk tilsnittTinemaker`n i Lom er et enmannsforetak bestående av Kjetil Eriksen. Han tilvirker en rekke gjenstander og møbler i tre. Stikkord for produksjonen er gammelt utseende kombinert med nye eller overraskende funksjoner. Tine tilpasset flaske, glass og sigar, og barnestol med plass til potte og dopapir er noen...

Mer…

 

Favoritt

251_torunn-syversen-dekorasjon-husflid_1j.jpg

Torunn Syversen Dekorasjon&Husflid

Vakkert og behagelig Torunn Syversen driver med strikking, applikasjon og billedvev. Hun er utdannet dekoratør og medlem av Husflids- håndverkerne i Akershus. Strikker og tover luer, votter og pannebånd, broderer og børster slik at de blir myke og behagelige.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg