lue-brun-pelsskjerf-gra.JPG

Anette's Design

I Anette Standals nettbutikk finner du nydelige og varme produkter, som hun selv designer og lager, blant annet pelskrager, lammeskinn, strikkede luer og pulsvarmere, hekla puter, smykker, og mye mer.        Hun bruker hovedsakelig materialer fra egne villsauer.

Mer…

 

Favoritt

Arvids-Trekunst.jpg

Arvids Trekunst og Dekorasjon

Tre og rosemaling Arvid Søvik driver en enmannsbedrift,  og tilbyr brukskunst i tre med dreiing og annen treforming: Boller, skåler, skrin, fat/stettfat, kopper, minibarer, dør-, info- og husnummerskilt med håndskårne tall og bokstaver, og mye mer.

Mer…

 

Favoritt

Britts-keramikk-Singsas.jpg

Brits Keramikk

Brit Kosberggrind åpnet verksted og utsalg på Bjørgen sommeren 1988. Hun benytter steingodsleire som råmateriale, og dreier elegante bruksting med utgangspunkt i det. Brit legger stor vekt på form, og hun bruker sand som dekor-effekt. Hun modellerer også gjenstander, for eksempel fugler og veggdekorasjoner med skogsmotiver.Brit Keramikk & Kamer Skinn...

Mer…

 

Favoritt

birka8.jpg

Dreieriet Keramikk

Kathrine Elverum i Dreieriet Keramikk lager keramikkgjenstander for hånd; hun lager det meste på dreieskiva, men modellerer også. Produktene hennes er lette og tynne, og har god funksjonalitet. Hver og en ting har sitt eget særpreg og hennes fingeravtrykk.Kathrine bruker steingodsleire, og benytter forskjellige teknikker og virkemidler.

Mer…

 

Favoritt

524_embla-keramikk-_1j.jpg

EMBLA keramikk

EMBLA keramikk er et aktivt verksted med fire arbeidsplasser og butikk i Oslo sentrum. Stikkord er godt håndverk, moderne utrykk, bruksting og skulptur, steingods, porselen, primitive brenneteknikker, raku, samarbeide og stadig utvikling. EMBLA inviterer til temautstillinger, tar større bestillinger og utsmykningsoppdrag felles, holder kurs og demonstrerer brenneteknikker ute på gata.

Mer…

 

Favoritt

Galleri Arto v/Arve Tollan

Bilder i ullArve Tollan har atelier og galleri på Nøtterøy. Hans spesielle uttrykksmåte er bildermontasjer med ull som hovedmateriale. Ullen han bruker er vesentlig fra Gotland, Island og Norge. Han bruker kam og karde, og limer montasjer av ull.

Mer…

 

Favoritt

GRO-web2.jpg

grokeramikk

Pottemakermester Gro Kjellnes Løvik etablerte seg med eget verksted i 1995. Hun tok mesterbrevet i 2004. grokeramikk lager keramikk til glede og nytte. Her dreies serviser og tilbehør i serier. Her lages fat og andre unika i forskjellige teknikker. Hun lager også produkter på bestilling fra privat- og bedriftskunder.

Mer…

 

Favoritt

10-49-BEQUEEN-OCEANBLUE-hvitveis-01.jpg

Hvitveis

Hvitveis er sølvsmykker designet og laget av Toril Sørlie.Alle smykkene fra Hvitveis lages under mottoet "Dare to Dream", og i hvert eneste smykke ligger det kjærlighet og en tanke bak. Alle smykkene er laget for hånd, så du vil aldri finne to helt identiske smykker. Smykkene fra Hvitveis er elegante, glamorøse...

Mer…

 

Favoritt

523_ivar-t-myrum-snekkerverksted-_1j.jpg

Ivar T. Myrum Snekkerverksted

Myrum utfører hva det skulle være av snekkerarbeid, som treskjæring, møbelsnekring, maling av møbler med mer. All treskjæring og maling utføres for hånd, og produktene er for det meste laget av sentvoksende malmfuru, noe som sikrer høy kvalitet.

Mer…

 

Favoritt

93_joy-design_1g.gif

Joy Design

Av glede Smykkeverkstedet Joy design ble etablert i 1 993, av Roar Pedersen og Kari Grasdal Pedersen, i Os i Hordaland. Smykkene designes og lages for hånd hjemme i verkstedet. Designet er inspirert av "gleden over livet og muligheten til å skape", derav Joy - som betyr glede.

Mer…

 

Favoritt

562_lapper-lys-englefryd_1j.jpg

Lapper, Lys, Englefryd

Marit Andersen liker å eksperimentere med nye og annerledes materialer, og har de siste åra jobbet mye med gjenbruk av utrangert gummislange fra bl.a traktor- og lastebildekk, som får nytt liv i en helt annen form enn tiltenkt. Dette ser du igjen som vesker, smykker, engler og andre pryd- og nyttegjenstander.

Mer…

 

Favoritt

Lilja.jpg

Liljas Kunst

Lilja Kristjansdottir maler akvareller og oljemaleri, og i tillegg lager hun produkter i filt, og glass- og perlesmykker. Hun holder også malekurs for voksne, og er leder i Byåsen Maleklubb. 

Mer…

 

Favoritt

577_lise-nilsen_1j.jpg

Lise Nilsen

Lise Nilsen er utdannet sølvsmed, filigransarbeider 1976. Hun arbeidet som gullarbeider og reparatør før hun tok markedsutdannelse. Etter mange år i grafisk bransje med silketrykk og dekor, arbeidet hun med blomster. Hun har også malt akvarell i årevis og hatt en rekke utstillinger.

Mer…

 

Favoritt

Marianne-Morck-skjort.jpg

Marianne Mørck

Siden oktober 2012, har Marianne viet sitt engasjement til design og produktutvikling for merkevaren MMørck. Målet er å utvikle en rekke kolleksjoner med ulike materialer. Den første kolleksjonen vil bli dominert av skinn og tekstiler vevet i Norge.

Mer…

 

Favoritt

407_mekko_1j.jpg

MEKKO

Med glimt i augetPå MEKKO KeramikkGalleri i Volda har Ingeborg Rørvik Lejon atelier, der ho både produserar og sel keramikk-kunsten sin. Velkommen til hennes verd av kjensler, fargar og former! Her finn du mellom anna vakre kunstfat, uttrykksfull veggpryd, atmosfæriske koppar, artige vesen og ukloke ugler.

Mer…

 

Favoritt

571_nissefabrikken_1j.jpg

NisseFabrikken

Egenproduserte, håndlagede produkt av ull og tre. Mest filtnisser og ullengler og trefigurer og kroker av vridd vekst.

Mer…

 

Favoritt

345_rirkula_1j.jpg

Rirkula

Rirkula - når naturen slår knute på seg Av og til finner du runde eller knudrete utvekster på tre. Vi kaller det "rirkuler". Der naturen har gjort halve jobben, gjør Jan Helge Helgesen i firmaet Rirkula resten. Av disse rirkulene lager han små og store turkopper, smykker og skjerfringer.

Mer…

 

Favoritt

Strikking-RG.jpg

Strikking Rannveig Gjevre

Rannveig Gjevre lager lune og lette strikkaklær, som jakker, kjoler, barneklær, luer og sjal. Hun er glad i farger, og er opptatt av at fargene skal passe til den som skal bære plagget. Verkstedet ligger i Svolvær, og den mektige Lofotnaturen og lysets skiftninger er viktig inspirasjon for Rannveig...

Mer…

 

Favoritt

251_torunn-syversen-dekorasjon-husflid_1j.jpg

Torunn Syversen Dekorasjon&Husflid

Vakkert og behagelig Torunn Syversen driver med strikking, applikasjon og billedvev. Hun er utdannet dekoratør og medlem av Husflids- håndverkerne i Akershus. Strikker og tover luer, votter og pannebånd, broderer og børster slik at de blir myke og behagelige.

Mer…

 

Favoritt

Logg inn eller registrer deg