Arctic Skeletons


Arctic Skeletons driver hovedsakelig med rengjøring og montering av skjelett. Kvaliteten på rensingen og monteringen er høy og utføres med årelang erfaring. Alle typer dyr kan bli vakre skjelettmontasjer, forutsatt at de er hele og uten skader. I tillegg blir løse ben brukt til kunst og smykker, uten å bearbeide eller manipulere beinets originale form. Ved nærmere ettersyn er hver eneste bit av et skjelett et smykke i seg selv.

Arctic Skeletons ønsker å ta vare på naturen, vise mangfoldet i artene og deres unike konstruksjoner. Deres mål er å få mennesker til å se at skjønnhet også kommer fra innsiden, og etter døden har inntruffet.

Arctic Skeletons jobber utelukkende med dyr som har dødd en naturlig død, og tar ikke livet av dyr for å lage skjelett eller kunst. Materiale finner de i naturen, eller gjennom kontakter som konservatorer, fiskere, dyreparker eller veterinærer. Arctic Skeletons garanterer kvalitet og renhet. Fordi benene er fettfri vil de ikke bli gule med tiden, og montert i en beskyttende monter blir de sikret mot at det dannes støv og smuss.

Arctic Skeletons på Facebook


Arctic Skeletons
Malvikvegen 881
7563 Malvik

Org.nr. 998774845

Logg inn eller registrer deg