Marianne Mørck

Siden oktober 2012, har Marianne viet sitt engasjement til design og produktutvikling for merkevaren MMørck. Målet er å utvikle en rekke kolleksjoner med ulike materialer. Den første kolleksjonen vil bli dominert av skinn og tekstiler vevet i Norge. Den vil bli klar for innsalg i august 2014.

Skinnet kommer fra dyr som har levd sine liv i de nordiske, lyse sommernetter, for eksempel reinsdyr og lam. Et annen spennende materiale er skinn fra laks.

Merket er inne i en utviklingsfase etter en vellykket erfaring med salg av en liten samling av håndlaget skinnskjørt laget i italiensk skinn.

Marianne har omfattende kompetanse i mønsterkonstruksjon og produksjon av håndlagede plagg. I 15 år har Marianne jobbet som ortopeditekniker med spesialfelt innen individuelt tilpassede korsetter, et yrke med store krav til tekniske ferdigheter, kreativitet og kunnskap om anatomiske lidelser. Hun har kompetanse i mønsterkonstruksjon for funksjonshemmede, hun har også god kunnskap om tekstiler og har jobbet med produktutvikling innen ortopediske hjelpemidler.

Foto: Øystein Orderud


Marianne Mørck
Atelier Ilsvika, Nedre Ila 39
7018 Trondheim

Logg inn eller registrer deg