9

Selg dine produkter på Historisk Marked og Rennebumartnan

Publisert: 18. Januar 2016

 

Selg dine produkter på Historisk marked under Olavfestdagene og Rennebumartnan

Påmeldingsfristen nærmer seg for to av årets store, interessante markedsplasser for kunst, design, husflid og håndverk i Trøndelag: Historisk marked under Olavsfestdagene i Trondheim 28.juli-3.august og Rennebumartnan på Berkåk, som går av stabelen 12.-14. august.

Påmedingsfrist er 1. mars for begge


Historisk marked under Olavsfestdagene
28.juli – 3.august

Hvert år rundt Olsok fyller Olavsfestdagene Trondheim med fest og folkeliv, kvalitetskonserter, foredrag, pilegrimsvandring, gudstjenester og gratisarrangementer. I år arrangeres festivalen for 53. gang. I løpet av Olavsfestdagene tar ca. 90 000 besøkende turen innom området.

Historisk marked under Olavsfestdagenes foregår i og rundt Erkebispegården i Trondheim. Her er det spennende aktiviteter for store og små hele dagen. Både inne i Borggården og utenfor er det salgsboder med alle typer håndverksprodukter fra hele Europa.

Deltakerne skal være ikledd klær fra tidsepoken fra middelalder til 1800-tallet. Alle salgsvarer, inklusive emballasje, skal uttrykk som samsvarer med tiden fra middelalderen fram til 1800-tallet, og være godkjent av arrangøren på forhånd. Plastposer, utstillingsdukker i plast og liknende gjenstander er ikke tillatt. I år er markedet åpent for besøkende fra torsdagg 28.07 til og med onsdag 03.08.


For mer info se nettsidene til Olavfestdagene

Påmeldingsfrist er 01.03.2016

Ved spørsmål, ta kontakt med:
Ane Nordvik Hasselberg, tlf. 992 48 503, mail ane@birka.no.

 

Rennebumartnan – Norges ledende salgsutstilling for husflid og håndverk
12.-14.august

1. mars er søknadsfristen for å søke om å delta som utstiller under Rennebumartnan på Berkåk. Rennebumartnan inviterer håndverkere med flotte, salgbare produkter til å søke. I løpet av tre dager har Rennebumartnan årlig ca. 15 000 besøkende. Rennebumartnan er en av Norges viktigste arenaer for salg og presentasjon av husflid og håndverk - en spennende markedsplass med 180 norske håndverkere, deres produkter, og et kjøpesterkt og kvalitetsbevisst publikum

KUL TUR er valgt som tema for 2016 . Rennebumartnan vil vise at godt håndverk og kule håndverksprodukt er trendy og gi de besøkende kule opplevelser.Mer informasjon finner du under Rennebumartnans hjemmesider


Påmeldingsfrist er 01.03.2016


Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:
Kenneth Teigen (daglig leder)
E-post: kenneth@rennebumartnan.no
Mobil: 917 83 500 

 

 

 

Favoritt


Logg inn eller registrer deg